xoxosweden.com
Connect
Shrink results results were found for ""
Found in News/Features
Found in Blogs
Found in Forums
Found in Events
Found in Listings
Found in Users
Found in Groups
Found in images

Health & Fitness / Pandora Djur PĂ€rlor Rocking Horse Guld [5fd2] - SEK 303 : pandora smycken, pandoracharme.cn

[b][url=http://www.pandoracharme.cn/sv/]pandora smycken grossist[/url][/b]
[b][url=http://www.pandoracharme.cn/sv/]pandora smycken billigt[/url][/b]
pandora silverpandora silverpandora utlopp butiker

Pandora Djur PĂ€rlor Rocking Horse Guld [5fd2] - SEK 303 : pandora smycken, pandoracharme.cn




















US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone
CNY





Kategorier

Pandora Djur PĂ€rlor
Pandora Dinglar PĂ€rlor
Padora DIY Armband
Pandora Alfabetet PĂ€rlor
Pandora Armband & Halsband
Pandora Birthstone PĂ€rlor
Pandora Blommor PĂ€rlor
Pandora Clips
Pandora Crystal PĂ€rlor
Pandora Emalj PĂ€rlor
Pandora Guld PĂ€rlor
Pandora Murano Glas PĂ€rlor
Pandora PĂ€rlor Med Stenar
Pandora Ringar
Pandora Silver PĂ€rlor
Pandora Spacer PĂ€rlor
Pandora TrÀ PÀrlor




Utvalda -   [mer]
Pandora Silver PĂ€rlor Stenar pĂ„ Star Shape Silver [3474]SEK 3,698  SEK 220Spara: 94% mindrePandora Birthstone PĂ€rlor Rock Crystal Floral April Vit [ee60]SEK 3,753  SEK 220Spara: 94% mindrePandora Birthstone PĂ€rlor Turmalin Blom oktober Pink [7866]SEK 5,432  SEK 257Spara: 95% mindre










Hem :: 
Pandora Djur PĂ€rlor :: 
Pandora Djur PĂ€rlor Rocking Horse Guld [5fd2]































.jqzoom{

float:left;

position:relative;

padding:0px;

cursor:pointer;
width:301px;
height:300px;
}































Pandora Djur PĂ€rlor Rocking Horse Guld [5fd2]


SEK 2,459  SEK 303Spara: 88% mindre












LĂ€gg i korgen:











Pandora Djur PÀrlor gunghÀst Guld produktbeskrivningarPANDORA varumÀrke filosofi Àr hög kvalitet , handgjorda , tidlösa design och kÀnsla för detaljer , och kommer att fortsÀtta . PANDORA smycken har en distinkt , charmig bohemisk stil . Det föresprÄkar frihet för sjÀlen och romantik - avspeglas ocksÄ för kvinnor handgjorda , högkvalitativa moderna smycken mÄl . Denna filosofi Àr PANDORA smycken har varit ihÄllande kÀrna varumÀrke .

Vi Àr inte horsing , detta guld Pandora HÀst pÀrla Àr sÄ jÀkla bedÄrande att du kommer att vilja göra plats för honom i din Pandora samling omedelbart .14 Karat Gold .




UnderhÄll av silver ornament
Silversmycken Àr ett av de Àdelstenar som har nimbus och det Àr nödvÀndigt att uppmÀrksamma pÄ dess underhÄll . MÄnga mÀnniskor Àr i silver smycken , men de vet inte hur man ska behÄlla dem , och Àven nÄgra av dem tror att de Àr mycket svÄra att underhÄlla . Egentligen Àr det inte fallet . Silver , vars kemiska egenskaper Àr inte sÄ stadig som de av platina och guld , ofta blir oxiderade , orsakas av vatten och kemiska Àmnen i luften , bli mörkt och förlorar sin ursprungliga fÀrg . Med sÄdan kunskap i Ätanke , kommer vissa anstrÀngningar i vÄrt dagliga liv hÄlla silver smycken evigt ny .
Den bĂ€sta UnderhĂ„ll för silversmycken Ă€r att vi bĂ€r den varje dag , eftersom fettet i kroppen kommer att göra silver avge varm och naturlig lyster . Naturligtvis finns det undantag , och vissa mĂ€nniskor `s svett innehĂ„ller ingrediensen som kan vĂ€nda silver svart . Silversmycken bör lĂ€gga undan nĂ€r den inte satts pĂ„ . Det Ă€r bĂ€ttre att hĂ„lla dem i en lufttĂ€t pĂ„se för att förhindra den frĂ„n att vrida svart pĂ„ grund av kontakt med syre. Den silversmycken vrida svart Ă€r en normal naturligt fenomen , pĂ„ grund av luft och andra naturliga material sĂ„som svavel -och kvĂ€veoxider har nĂ„gra korrosion av silver . Efter att ha blivit slitna för en tid , kommer det att ha vissa smĂ„ flĂ€ckar som sprids till en stor del för en lĂ„ng tid och Ă€ven bli svart. Även om smycken ytan har plattades ett skyddande skikt , om vi inte vĂ€l ta hand om det för en stund det fortfarande kan oxideras . DĂ€rför har silver smycken oftast nĂ„gon missfĂ€rgning pĂ„ grund av oxidation .
Inhemska metoder för rengöring silversmycken i det dagliga livet : Pressa lite tandkrÀm pÄ framsidan av silversmycken . TillsÀtt sedan lite vatten och gnugga den att orsaka smÄ bubblor . Efter tvÀttning det av rent vatten, kan silversmycken blir glÀnsande. BÀr inte annan Àdel metall smycken iklÀdd silver smycken för att undvika kollision deformation eller nötning . Förvaras torrt i silver och inte bÀra under simning eller fÄ det nÀra till sumpen och hav . Torka av ytan vardagen med mjuk trasa för att hÄlla ljuset . Men det Àr bÀst att anvÀnda trasa som anvÀnds uteslutande för att tvÀtta silver . Silver rengöringsduk innehÄller silver underhÄll ingredienser och kan tvÀttas med vatten .
Om du hittar silversmycken blev gult , sÄ ska du anvÀnda ett litet smycke borste för att rengöra slitsar av smycken . DÄ bör du slÀppa en droppe av silver - moppning grÀdde pÄ pappret , för att gnida den svarta oxiden pÄ ytan av silver smycken . Senare bör du anvÀnda silver - moppning trasa för att ÄterstÀlla den ursprungliga vita och smattrar av silver smycken . Om det kan ÄtergÄ till Ättio procent av den ursprungliga silvervit med speciell duk för silver , sÄ du behöver inte speciell krÀm och vÀtska för silver . Eftersom dessa produkter har alla nÄgon korrosivitet. Det Àr lÀttare för silver blir gult efter anvÀndning av dessa produkter .
















Related Products




Pandora Animal Bead Pig Silver [fa3a]



Pandora Animal Bead Fish Silver [035e]



Pandora Animal Bead Mouse Silver [aded]



Pandora Animal Bead Bear Silver [7967]



















































Hem
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;frakt
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Parti
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;OrderspÄrning
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Kuponger
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Betalning
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Kontakta Oss






Pandora Armband& nbsp; & nbsp ;
Pandora Silver Charms& nbsp; & nbsp ;
Pandora Murano Glas PĂ€rlor& nbsp; & nbsp ;
Pandora & amp; Alphabet Charms& nbsp; & nbsp ;
Pandora Zodiac Charms& nbsp; & nbsp ;



Copyright © 2012-2015 All Rights Reserved .













pandora smycken grossist
pandora smycken billigt

0 Comments

Bookmark and Share