xoxosweden.com
Connect
Shrink results results were found for ""
Found in News/Features
Found in Blogs
Found in Forums
Found in Events
Found in Listings
Found in Users
Found in Groups
Found in images

Just arrived / Pandora Birthstone Bead Turquoise Blom December Grön - SEK 303 : pandora smycken, pandoracharme.com

[b]pandora utlopp på nätet[/b]
[b]pandora utlopp på nätet[/b]
pandora silver
pandora silver
pandora silver


Pandora Birthstone Bead Turquoise Blom December Grön - SEK 303 : pandora smycken, pandoracharme.com
























language:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  











Betalning & nbsp ; | & nbsp ;
Frakt & Returer & nbsp ; | & nbsp ;
Partihandel & nbsp ; | & nbsp ;
Kontakta Oss






Welcome!
Logga In
eller register



Din varukorg är tom




























Hem
Padora DIY Armband
Pandora Silver Pärlor
Pandora Crystal Pärlor


























Valuta

US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone
CNY





Kategorier

Padora DIY Armband
Pandora Alfabetet Pärlor
Pandora Armband & Halsband
Pandora Birthstone Pärlor
Pandora Blommor Pärlor
Pandora Clips
Pandora Crystal Pärlor
Pandora Dinglar Pärlor
Pandora Djur Pärlor
Pandora Emalj Pärlor
Pandora Guld Pärlor
Pandora Murano Glas Pärlor
Pandora Pärlor Med Stenar
Pandora Ringar
Pandora Silver Pärlor
Pandora Spacer Pärlor
Pandora Trä Pärlor




Utvalda -   [mer]
Pandora Murano Glas Pärlor Turkos Swirl GrönSEK 3,936  SEK 251Spara: 94% mindrePandora Birthstone Bead augusti Peridot GulSEK 1,894  SEK 251Spara: 87% mindrePandora Djur Pärlor häst och ryttare SilverSEK 1,894  SEK 251Spara: 87% mindre










Hem :: 
Pandora Birthstone Pärlor :: 
Pandora Birthstone Bead Turquoise Blom December Grön































.jqzoom{

float:left;

position:relative;

padding:0px;

cursor:pointer;
width:301px;
height:300px;
}































Pandora Birthstone Bead Turquoise Blom December Grön


SEK 3,572  SEK 303Spara: 92% mindre












Lägg i korgen:











Pandora Birthstone Pärlor Turkos blom december Gröna produktbeskrivningarPANDORA varumärke filosofi är hög kvalitet , handgjorda , tidlösa design och känsla för detaljer , och kommer att fortsätta . PANDORA smycken har en distinkt , charmig bohemisk stil . Det förespråkar frihet för själen och romantik - avspeglas också för kvinnor handgjorda , högkvalitativa moderna smycken mål . Denna filosofi är PANDORA smycken har varit ihållande kärna varumärke .

Den vackra Pandora Silver och turkos blom December Birthstone Charm är en helt fantastisk tillägg till din älskade Pandora armband . Gorgeous silver blommor är fint etsad i silver och krönt med överdådiga turkosa stenar för en look som är helt enkelt att - dö - för . Satsa på ett tema stil armband eller mixa och matcha de pärlor som du valt för att passa alla dina look , det är skönheten i Pandora ett annorlunda utseende för en annan dag . Denna charmiga Birthstone charm gör den perfekta gåvan valet för Pandora kvinnan i ditt liv , eller som en fest för dig . Beställ nu och skapa din egen oförglömliga ögonblick som varar livet ut .Tillverkade av sterling silver .Turquoise stenar.Fästs på en Pandora armband , lariat eller halsband .En del av Pandora Moments kollektionen .




Underhåll av silver ornament
Silversmycken är ett av de ädelstenar som har nimbus och det är nödvändigt att uppmärksamma på dess underhåll . Många människor är i silver smycken , men de vet inte hur man ska behålla dem , och även några av dem tror att de är mycket svåra att underhålla . Egentligen är det inte fallet . Silver , vars kemiska egenskaper är inte så stadig som de av platina och guld , ofta blir oxiderade , orsakas av vatten och kemiska ämnen i luften , bli mörkt och förlorar sin ursprungliga färg . Med sådan kunskap i åtanke , kommer vissa ansträngningar i vårt dagliga liv hålla silver smycken evigt ny .
Den bästa Underhåll för silversmycken är att vi bär den varje dag , eftersom fettet i kroppen kommer att göra silver avge varm och naturlig lyster . Naturligtvis finns det undantag , och vissa människor `s svett innehåller ingrediensen som kan vända silver svart . Silversmycken bör lägga undan när den inte satts på . Det är bättre att hålla dem i en lufttät påse för att förhindra den från att vrida svart på grund av kontakt med syre. Den silversmycken vrida svart är en normal naturligt fenomen , på grund av luft och andra naturliga material såsom svavel -och kväveoxider har några korrosion av silver . Efter att ha blivit slitna för en tid , kommer det att ha vissa små fläckar som sprids till en stor del för en lång tid och även bli svart. Även om smycken ytan har plattades ett skyddande skikt , om vi inte väl ta hand om det för en stund det fortfarande kan oxideras . Därför har silver smycken oftast någon missfärgning på grund av oxidation .
Inhemska metoder för rengöring silversmycken i det dagliga livet : Pressa lite tandkräm på framsidan av silversmycken . Tillsätt sedan lite vatten och gnugga den att orsaka små bubblor . Efter tvättning det av rent vatten, kan silversmycken blir glänsande. Bär inte annan ädel metall smycken iklädd silver smycken för att undvika kollision deformation eller nötning . Förvaras torrt i silver och inte bära under simning eller få det nära till sumpen och hav . Torka av ytan vardagen med mjuk trasa för att hålla ljuset . Men det är bäst att använda trasa som används uteslutande för att tvätta silver . Silver rengöringsduk innehåller silver underhåll ingredienser och kan tvättas med vatten .
Om du hittar silversmycken blev gult , så ska du använda ett litet smycke borste för att rengöra slitsar av smycken . Då bör du släppa en droppe av silver - moppning grädde på pappret , för att gnida den svarta oxiden på ytan av silver smycken . Senare bör du använda silver - moppning trasa för att återställa den ursprungliga vita och smattrar av silver smycken . Om det kan återgå till åttio procent av den ursprungliga silvervit med speciell duk för silver , så du behöver inte speciell kräm och vätska för silver . Eftersom dessa produkter har alla någon korrosivitet. Det är lättare för silver blir gult efter användning av dessa produkter .
















Related Products




Pandora Birthstone Bead Turquoise Blom December Grön



Pandora Birthstone Bead Citrine Blom November Gul



Pandora Birthstone Bead Carnelian Blom juli Orange



Pandora Birthstone Bead Krysopras blom maj Grön



















































Hem
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;frakt
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Parti
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Orderspårning
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Kuponger
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Betalning
& nbsp ; & nbsp; & nbsp ;Kontakta Oss






Pandora Armband& nbsp; & nbsp ;
Pandora Silver Charms& nbsp; & nbsp ;
Pandora Murano Glas Pärlor& nbsp; & nbsp ;
Pandora & amp; Alphabet Charms& nbsp; & nbsp ;
Pandora Zodiac Charms& nbsp; & nbsp ;



Copyright © 2012-2015 All Rights Reserved .













pandora utlopp på nätet
pandora utlopp på nätet

0 Comments

Bookmark and Share